MİSYON & VİZYON

Batunay Tekirdağ Asansör Misyon & Vizyon

MİSYON & VİZYON

Batunay Tekirdağ Asansör Misyon & Vizyon

Asansör sektörü Türkiye'nin önemli sektörlerindendir. Asansörler, günümüzde her an kullanılan ürünlerin başında gelmektedir. Özellikle akıllı bina sistemlerine asansörün entegrasyonu aranılan özellikler arasına girmiştir. Tüm bu şartlar çerçevesinde asansör sektöründe kaliteli ürünler üretmek, maliyeti minimuma çekerek pazar payını arttırmak, standartlara uygun asansörler ve satış sonrası hizmetler oluşturmak en önemli unsurlardır

Batunay Asansör Misyon

Batunay Asansör olarak; eğitimli personelini teknolojik gelişmeler çerçevesinde bilinçlendirerek, aynı hedef doğrultusunda kaynak ihtiyaçlarını karşılayarak, kaliteli ve güvenilir ürünler ortaya çıkartmak vasıtasıyla sektörün lokomotif firmaları arasında yer alacaktır. Teknolojiyi takip eden, kaynaklarını etkin kullanabilen, yenilik ve gelişime açık, müşteri memnuniyeti çerçevesinde üretim yaparak ülke ekonomisine katkıda bulunan bir firmadır.

Batunay Asansör Vizyon

Kaliteden ödün vermeden, müşteri memnuniyetini, can ve mal güvenliğini herşeyin üstünde tutarak çalışmalarımıza devam etmek ve Batunay Asansör isminin kaliteli hizmet anlayışı ile bütünleşmesini sağlayarak, Türkiye’de güvenilir, dinamik, lider bir firma ve aranan bir marka olmaktır.

DOSYALAR

Adres

100.yıl mah. Celal Atik sok. No:2-1 Süleymanpaşa Tekirdağ

Telefon

282 2605850 - 282 2629262

E-Posta

erkanyildiz@batunayasansor.com.tr

BATUNAY ASANSÖR
@2018 Tüm hakları saklıdır.